Александар Ћирић: Ускоро договор са потенцијалним инвеститором

Више потенцијалних инвеститора посетило је прошле године Трстеник где их је примио и с њима разговарао о могућностима отварања нове фабрике председник општине Трстеник Александар Ћирић. Тим поводом он нам је рекао да се у наредном периоду очекује реализација договора са потенцијалним инвеститором.

“Морам да напоменем да нам је Влада Републике Србије кроз ресорна Министарства пружила велику подршку и помоћ у реализацији значајних инфраструктурних пројеката. Са једним од потенцијалних инвеститора смо близу договора, а надам се да ћемо ускоро потписати и уговор”, истиче Ћирић додавши да се ради о једној развојној фирми која се бави аутоиндустријом и има фабрике у Мексику, Мароку, у земљама Источне и Западне Европе.

“Долазили су нам и инвеститори из Русије, Кине, Италије, Немачке са којима смо разговарали. Једни су се интересовали за ауто индустрију, а други за пољопривреду. Препознали су наше потенцијале и ми смо се својим радом и резултатима препоручили”, подсећа председник општине Трстеник Александар Ћирић и наглашава да је општина Трстеник на приоритетној листи и да им нам због тога Влада и ресорна Министарства помоћи да дођеу до циља, а тиме и до 1.000 нових радних места.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x