Финалне утакмице Новогодишњег турнира у футсалу “Варварин 2017” пред пуном Халом

Пред препуном Халом Спортско-туристичког центра “Темнић” у Варварину, одигравањем финалних утакмица у категоријама пионири, кадети, ветерани и сениори и додељивањем медаља, пехара и новчаних награда, као и признања најбољим играчима, стрелцима и голманима у свим категоријама, завршен је Велики Новогодишњи турнир у футсалу “Варварин 2017”. Важно је поменути да је овај турнир добио и хуманитарни карактер, тако да су посетиоци, уместо улазница, могли у кутију да убаце добровољни прилог за помоћ Слађани Стојановић из Доњег Катуна.

За победнике је ове године био обезбеђен и богат наградни фонд, па је тако за сениоре било предвиђено 300.000,00 динара (прво место 150.000,00, друго место 100.000,00 и треће 50.000,00), за ветеране наградни фонд је био 70% од уплате, за кадете 80%, док су пионири добили пехаре, медаље и пакетиће. Награде најбољим екипама уручили су председник општине Варварин Војкан Павић, директорка СТЦ “Темнић” Ана Видојевић, као и чланови организационог одбора Милован Рајић, Иван Јовановић и Драган Николић.

У финалној утакмици пионира сусрели су се КМФ “Цар Лазар” из Крушевца и КМФ “Морава 1” из Ћићевца, а са златним медаљама окићена је екипа КМФ “Морава 1” која је крушевљане савладала са резултатом од 5:4. Дан раније одигране су и утакмице за треће место где је параћинска екипа “Једва се збрасмо” била боља од КМФ “Јован Курсула” и окитила се бронзом.

Пионири:

I место: КМФ “Морава 1” Ћићевац; II место: КМФ “Цар Лазар” Крушевац; III место: КМФ “Једва се збрасмо” Параћин.

Код кадета је било напето до самог краја финалног меча у коме су се састали КМФ “Јединство бели” из Параћина и КМФ “Цар Лазар” из Крушевца. На крају регуларног дела меча резултат је био 2:2, с тим што су Параћинци успели да дођу до изједначења 8 секунди пре краја другог полувремена и тако изборили пенале у којима су били бољи од Крушевљана и са резултатом 5:4 дошли до победе.

Кадети:

I место: КМФ “Јединство бели” Параћин; II место: “КМФ Цар Лазар” Крушевац: III место: КМФ “Јединство црвени” Параћин.

И ветерани су одиграли добар и борбен меч, а запажена и од стране публике поздрављена је била одлична одбрана голмана екипе из Тољевца Милутина Јаковљевића који је одбранио неколико добрих шанси Варваринаца. Такође, као и у финалу кадета, само пар секунди пре краја другог полувремена (7 сек), екипа КМФ “Младост” из Тољевца дошла је до изједначења и шансе да пеналима савлада екипу “Ђукић Комерца”, али после првог поготка и 3 промашаја за редом, у овој категорији победници финала су били Варваринци који су после финала славили са 3:1 (3:3 у игри).

Ветерани:

I место: КМФ “Ђукић Комерц” Варварин; II место: КМФ “Младост” Тољевац; III место: КМФ “Ливра” Падеж.

На самом крају овогодишњег Великог Новогодишњег турнира “Варварин 2017” дошао је и ред на велико финале у категорији сениора у коме су се састале екипе “Сјај Кочинац” из Параћина и ФК “Варварин” где су славили Параћинци са резултатом 4:2. Иначе, за најбољег играча овогодишњег турнира проглашен је Вукашин Томић (ФК Варварин), најбољег стрелца Никола Гајић (Сјај Кочинац) и за најбољег голмана Слободан Марковић (ФК Варварин).

Сениори:

I место: КМФ “Сјај Кочинац” Параћин; II место: ФК “Варварин”; III место: ЈКП “Варварин” Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x