ФК Темнић 1924 дочекује противнике на стадиону “Радомир Мићић Миче” у Крушевцу, у недељу долази Цар Константин

У недељу 06. августа, са почетком од 18 сати на стадиону “Радомир Мићић Миче” у Крушевцу где ће ФК Темнић 1924, по свему судећи, бити домаћини ове јесени српским прволигашима, фудбалери Темнића ће имати нови тест, саопштено је данас из варваринског прволигаша.

“Под Багдалу право са припрема у Брзећу стиже стари српсколигаш и велики спортски пријатељ, екипа нишког Цар Константина, нова прилика за прављење завршне глазуре костура Темнићевих стартера”, каже се у обавештењу ФК Темнић 1924.

У обавештењу стоји и да ће фудбалери Темнића 1924 одиграти генералку 12. августа на истом стадиону са екипом Динама из Врања, док је старт првенства заказан за 19. август када, у оквиру првог кола, Темнић 1924 дочекује екипу Радничког из Пирота.

avatar
1 Коментари
0 Одговори
0 Пратиоци
 
Највише реакција
Најбоље реакције
0 Аутор коментара
Слободан Величковић нови потпредседник, ФК Темнић 1924 као домаћин и на стадиону Обилића – ФК Темнић 1924 Варварин Нови коментар аутора
  Претплати се  
нови стари Највише гласова
Обавести ме о
trackback

[…] Темнић 1924 у првом делу првенства Прве лиге Србије играо је као домаћин на стадиону “Радомир Мићић Миче”…, док је последњу утакмицу у јесењем делу одиграо на […]