“Јужни ветар” 23. новембра у биоскопу Варварин

Након приказивања на Филмским сусретима у Нишу, на коме је освојио чак четири награде и београдске премијере крајем октобра, варваринска публика ће бити у прилици да 23. новембра, у терминима од 16:00, 18:30 и 21:00 час, погледа у свом биоскопу најновије домаће остварење, филм “Јужни ветар”.

Осликавајући другу страну момака са београдског асфалта, редитељ Милош Аврамовић представио је живот оне генерације која није лично искусила деведесете, али су се трагови ових година и те како осетили у њиховим животима.

У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни “Цар”, добро “ради”. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме. Све ће се то променити када Мараш случајно замери бруталном нарко клану.

Фантастичну глумачку екипу чине Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Схопов, Ивајло Захариев.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *