Љубитељи кошарке у Варварину траже оставку актуелне управе КК Темнић

Поводом свих дешавања у Кошаркашком клубу Темнић у протеклом периоду, љубитељи овог спорта у Варварину послали су отворено писмо актуелној управи овог клуба, које је објављено на фејсбук профилу Дражена Симоновића, а овим путем је затражена и ванредна Скупштина клуба из разлога што цела варваринска јавност тражи промене на челним позицијама клуба.

Како се наводи у статусу на фејсбуку,  а цитирајући Статут КК Темнић где пише да је сав рад овог клуба јаван, поставља се питање како је могуће да кошарка у варваринској општини зависи од једне особе(?) и како је могуће да КК Темнић, с обзиром на своју традицију, нема сениорски тим, а поставља се и питање великих дуговања овог клуба према Кошаркашком савезу и СТЦ “Темнић”.

 

Такође, поставља се и питање судбине садашње генерације деце која воле кошарку, као и многих других до сада, уз констатацију да се неодговорним вођењем овог клуба упропаштава перспектива ове деце. “Као и генерације 1992. и 1993. које су сада могле да играју за КК Темнић, али им ипак није омогућено, у то време су довођени ти фамозни Крушевљани. Ок, признајем, били су бољи од нас, али не од свих. Кад кажем нас, мислим на све играче који се и данас друже и функционишу као тим, а постоје сигурно 3 – 4 играча који би данас били екстра кошаркаши. Свака част њима (Крушевљанима), они су довели до тога да КК Темнић доживи највећи успех у последњих неколико година” стоји у објави са питањем “да ли је то била поента, да КК дође до врха планине и онда скочи у провалију”?

Захваљујући се људима који су до сада водили КК Темнић, нико не спори досадашњи постигнут рад. “Искрено им се захваљујем, нисам пропуштао ни једну утакмицу, као ни моји другови, једва смо чекали викенд када смо домаћини да гледамо Власту, Дачу….. (али ипак људе са којима смо одрастали)”, закључује се у објави и поручује актуелној управи овог клуба да би, у име кошарке и спорта, требало да поднесу оставке и да дозволе да други људи преузму клуб из спортских и другарских разлога, у супротном ће и ова генерација, као и многе друге, пропасти.

avatar
1 Коментари
0 Одговори
0 Пратиоци
 
Највише реакција
Најбоље реакције
1 Аутор коментара
Маја Нови коментар аутора
  Претплати се  
нови стари Највише гласова
Обавести ме о
Маја
Гост
Маја

Поштовани,
Све што се догађа у кошарци слично је и у фудбалу. И тамо су на челу ”неспорски радници” радници и раде као индивидуе. Чини ми се, да Ви као уредник, објављујете вести које су углавом везане за резултате владајуће коалиције и само оно што иде у прилог СНС-СПС. Оно што је лоше углавном је везано за бившу власт. Многи спортови су се играли на бетону и много је више клубова било пре отварања хале спортова. Чему онда она служи?