Министар Лончар у Варварину: Дом здравља “Др Властимир Годић” позитиван пример

Министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар, у оквиру редовних активности, посетио је данас Дом здравља “Др Властимир Годић” у Варварину где је разговарао са здравственим радницима и пацијентима и том приликом ову здравствену установу истакао као позитиван пример нагласивши да пример свим колегама треба да буде и директорка др Јасмина Ракић која 70 одсто свог времена користи за рад са пацијентима.

Министар Лончар изразио је задовољство атмосфером у варваринском Дому здравља, везаном и за пацијенте, али и за запослене, приметивши да се у установи осећа позитиван дух и оценивши да ова установа има изузетну сарадњу са локалном самоуправом.

“Мислим да је добра организација рада и овде имате један пример који ја изузетно ценим и који ми се свиђа, да директорка 70 процената свог времена проводи са радећи са пацијентима што значи за све директоре Домова здравља да она даје пример да је то изводљиво и да то може да се уради”, поручио је министар Златибор Лончар.

Дом здравља “Др Властимир Годић” ускоро добија нови санитет, за који је средства обезбедила општина Варварин, а у плану је да се конкурише и за комплетну реконструкцију зграде.

Министра здравља др Златибора Лончара дочекали су председник општине Варварин Војкан Павић и народна посланица у Народној скупштини Републике Србије др Виолета Лутовац – Ђурђевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x