Пакетићи за малишане на Дечијем одељењу крушевачке Опште болнице

Хуманитарно удружење “Мајка Јевросима”, поводом Новогодишњих и Божићних празника, поделило је малишанима који леже на Дечијем одељењу Опште болнице у Крушевцу Новогодишње пакетиће и организовало дружење са Деда Мразом.

“Циљ Хуманитарног удружења “Мајка Јевросима” је да приредимо нешто лепо за сву децу којима је то заиста најнеопходније, а овим малишанима је преко потребно да приме пакетиће и да им измамимо осмех на лице” истиче председник овог удружења Јелена Ђорђевић и наглашава да су средства за набавку пакетића обезбеђена путем хуманитарног концерта који су организовале у Крушевачком позоришту.

Испред особља Дечијег одељења и свих малих пацијената који леже на овом одељењу на пакетићима се захвалила начелник Дечијег одељења крушевачке Опште болнице др Невенка Добричић Чеврљаковић. “Ја се захваљујем удружењу “Мајка Јевросима” које спроводи пројекат “Њихов осмех нема цену”, са којим сарађујемо већ пар година и које је заиста, захваљујући свом ангажовању, вратило осмех на лица многим нашим пацијентима” поручила је она.

“Ево и данас, када су се појавили у време грипа и епидемије када је одељење пуно, многи су жељно ишчекивали Деда Мраза, чекали су и писали своје жеље на папирима и чекају да добију своје поклоне” додаје начелник Невенка Добричић Чеврљаковић.

“Једна од акција, а можда и најлепша акција када су у питању дародавци наши хуманитарци из Хуманитарног удружења “Мајка Јевросима”, који су дошли у посету нашим најмлађим пацијентима на Дечијем одељењу. Ови малишани су овде болесни, али ми не заборављамо на њих, ми их овде лечимо и негујемо, а други су ту да их усреће” поручила је директор Опште болнице др Весна Стевић Гајић посебно нагласивши да је сарадња са овим удружењем дуга, а посета Деда Мраза је обрадовала децу у болничким собама.

Она је захвалила члановима Хуманитарног удружења “Мајка Јевросима” на овој акцији која је већ постала традиционална изразивши наду да ће се и у будуће неговати овакве акције.

Иначе, у склопу пројекта “Њихов осмех нема цену” током целе године организују се бројне хуманитарне акције, док је Новогодишња традиционална.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x