Победници меморијалног турнира у Трстенику ветерани Радничког из Ниша

У знак сећања на једну од фудбалских легенди Трстеника, дневног листа Политика и спортског новинарства у Србији Љубишу Вукадиновића, у Трстенику је управо завршен 14. по реду меморијални турнир у организацији ветерана ФК Трстеник ППТ.

Учествовале су само три екипе, домаћин Трстеник ППТ, Раднички из Ниша и Напредак из Крушевца. Очекивало се и учешће ветерана београдске Црвене звезде који су потврдили долазак, али се ипак нису појавили на стадиону крај Мораве.

Турнир је отворио председник СО Трстеник Герасим Атанасковић, док су почетни ударац извели Радивоје Павловић, један од најстаријих трстеничких фудбалера и члан општинског већа Трстеник задужена за спорт, државна репрезентативка у каратеу и тренер КК Прва петолетка Нада Сарић.

У првом сусрету, Раднички из Ниша победио је домаћина турнира Трстеник ППТ са 1:0, у другом сусрету трстеничане су победиле и комшије ветерани Напретка из Крушевца са 2:0, а у финалу је Раднички победио крушевљане и освојио пехар Политике, који је капитену Радничког, уместо неког од представника дневног листа Политика, предала Нада Сарић.

Иако су сусрети били на време најављени и интеренсантни, на стадиону крај Мораве био је мали број гледалаца.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x