Трстеничанима прва награда за најбољи пропагандни материјал на Сајму у Бијељини

На одржаном 8. по реду Међународном сајму туризма и гастро културе у Бијељини, међу 152 излагача у области туризма, угоститељства и произвођача здраве хране, успешан наступ имала је и Туристичка организација Трстеник.

“Нама је ово био четврти наступ, представили смо наше ресторане, своју гастро понуду, а посебно предстојећу печенијаду у Стопањи што је изазвало посебно инетересовање посетилаца нашег штанда. За најбољи пропагандни материјал добили смо прву награду која ће нам пуно значити у нередном периоду”, истиче директор Туристичке организације у Трстенику Владимир Јевтић.

Он наглашава да је посебан догађај који је организован у Трстенику било гостовање четири јахача, два Немца, један Мађар и један Швајцарац.

“Сарадња је почела на прошлом Сајму туризма у Крагујевцу када смо контактирали са сеоским домаћинством Глоговац које се успешно бави узгојем расних коња. Они су нам предложили да ми будемо њихови домаћини и ми смо то управо успешно одрадили. Четири наша госта јахача били су смештени у Друштву спортова на води где им је приређен пријем и гостопримство, али су и грађани имали прилике да их виде на делу”, каже Јевтић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x