Алекса Вукомановић ученик генерације ОШ “Свети Сава” из Пејовца

Као и у другим школама на подручју општине Трстеник и у ОШ “Свети Сава” у насељу Трстеник 2 одржана је скромна свечаност на којој су додељене дипломе ученицима и професорима који су имали изузетне резултате у протеклој школској години. Дипломе су добили и вуковци, а према резултатима за ученика генерације у овој школи проглашен је Алекса Вукомановић.

“Задовољни смо с обзиром да је од 286 наших ђака награђено њих 90 допломама и књигама. То значи да су њихови резултати завидни како у учењу тако и на свим такмичењима на којима су учествовали. Ове године смо имали 6 вуковаца, они су добро урадили завршни испит и уписали се у средње школе и свима њима у своје и у име свих нас у школи желим још боље резултате у наредном школовању и младалачком животу”, рекла је тим поводом на свечаности директорка ове школе Гордана Асентић.

Вукове дипломе добили су Анђела Младеновић, Катарина Јевтић, Марко Панић, Софија Миленковић, Милош Павловић и ученик генерације Алекса Вукомановић. Посебним признањем награђени су професори Горан Брадић, чија је ученица Ива Пантић на Републичком такмичењу освојила треће место из предмета техничко-информативно образовање, као и Љиљана Манџукић која предаје физичко васпитање у овој школи, а њен ученик Милош Антонијевић је на Републичком такмичењу у атлетици освојио треће место.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

503 + 1 = 504

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x