Ломљење Божићне чеснице у порти цркве Светог Ђорђа у Крушевцу

Туристичка организација града Крушевца у сарадњи са пекаром “Нана”, под покровитељством Града Крушевца и са благословом Епархије Крушевачке, организује “Ломљење Божићне чеснице”, у порти цркве Св. Ђорђа, 7. јануара 2017. године, са почетком у 12:00 часова, најављују из ове организације.

“Божићну чесницу припрема пекара “Нана”, власника Владимира Лукића из Крушевца. У чесници се налазе 3 златника, који су поклон г-дина Братислава Гашића, члана председништва СНС-а, г-дина Владице Петровића, директора Фабрике мазива “ФАМ” из Крушевца и г-дина Предрага Вукићевића, председника Регионалне привредне коморе Крушевац” стоји у објави на званичној страници Туристичке организације.

Златнике ће добити три срећна суграђанина који их нађу приликом ломљења Божићне чеснице, а учесници програма су Дечији хор “Свети кнез Лазар” из цркве Лазарице и Етно група крушевачке епархије “Божури царева града”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1337 + 1 = 1338

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x