Набављен нови трактор за потребе ЈКП “Варварин”

ЈКП “Варварин”, захваљујући субвенцијама општине Варварин за набавку нове механизације, појачало је свој возни парк трактором марке “фотон”, 60 кс, са предњом и задњом вучом и још један раоник за чишћење снега тако да ће ово ново возило бити коришћено и у зимском периоду за чишћење снега, али и током целе године за остале послове који су у надлежности овог предузећа.

Нова машина користиће се за чишћење снега током зиме, а након зиме и на уређењу путева, банкина и канала поред локалних и пољских путева, као и за радове на изградњи водовода и канализације.

“Имамо велики број старих возила која се користе за овакву врсту послова тако да смо, захваљујући разумевању и подршци локалне самоуправе, разумевању наших општинских функционера, ове године обновили дотрајали возни парк још једним возилом”, наглашава Ракић и подсећа да су трактори које највише користи ЈКП “Варварин” најстарија возила које поседује ово предузеће.

Куповином новог возила биће смањени и трошкови одржавања, а са новом машином ЈКП “Варварин” биће и доста ефикасније у извођењу радова. Директор Ракић је упутио захвалност председници општине и њеним сарадницима на указаном поверењу јер је општина Варварин и ове године обезбедила средства за набавку трактора, а током године ће возни парк бити појачан и новим камионом кипером.

3 2 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1289 + 5 = 1294

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x