После зимског следи пролећно одржавање путева

У сарадњи са локалном самоуправом, Јавно предузеће за уређење грађевинског земљишта наставља планиране активности на реализацији значајних инфраструктурних пројеката на подручју општине Трстеник. Радници овог предузећа почели су у граду и по улицама замену прегорелих светиљки на јавној расвети, тако да ће град после завршетка замене бити светлији и знатно видљивији током ноћи.

“Ми смо у претходном периоду отклонили у граду неколико значајних кварова на јавној расвети, инсталације су због постављања водоводних и канализационих цеви биле у прекиду, а наредних дана ћемо, према захтевима сеоских Месних заједница које су набавиле материјал, мењати прегореле светиљке на јавној расвети”, каже директор ЈП за уређење грађевинског земљишта у Трстенику Зоран Радосављевић.

Зоран Радосављевић

Он додаје да је ово ЈП, у сарадњи са локалном самоуправом и ЈКСП “Комстан”, било ангажована на зимском одржавању путних праваца на подручју трстеничке општине и подсећа да се сезона завршава 15. марта после чега прелазе на редовно пролећно одржавање путева истакавши да ће најпре бити одрађена Чаирска улица, у којој су јесенас започети радови.

“Наша претежна делатност је пројектовање и вршење надзора над радовима. Урадили смо у овом периоду низ важних капиталних инфраструктурних пројеката, које ћемо у сарадњи са локалном самоуправом и државним институцијама реализовати”, поручио је Радосављевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1270 + 13 = 1283

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x