Унија жена СНС Варварин спровела још једну хуманитарну акцију

Унија жена Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) данас је у центру Варварина организовала хуманитарну акцију “Срцем за Ацу”, са циљем прикупљања средстава за помоћ Александру Ђорђевићу (17) из Обрежа који се бори са тешком болешћу.

На данашњој хуманитарној акцији грађани који су у кутију убацили добровољни прилог могли су се послужити колачима које су направиле припаднице Уније жена варваринског СНС-а, а према речима др Виолете Лутовац, председнице ОО СНС-а у Варварину, акција је спроведена веома успешно.

“Веома сам поносна на наше чланице из Уније жена које су организовале ову акцију сакупљања хуманитарне помоћи за малог Ацу и захвална сам свим људима великог срца што су учествовали у акцији. Овом акцијом успели смо да сакупимо око 53.800 динара и тај новац ће сутра бити уплаћен на жиро рачун за лечење Александра Ђорђевића из Обрежа”, каже председница варваринских напредњака др Виолета Лутовац.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1337 + 1 = 1338

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x