Тешка саобраћајна несрећа у Булевару Николе Пашића, аутомобилом усмртио радника ЈКП “Крушевац”

Припадници крушевачке полиције ухапсили су С.Ђ. (1989) из Крушевца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности саобраћаја. Према наводима из полицијског саопштења, С.Ђ. се терети да је прошле ноћи око 00:45 часова, у Булевару Николе Пашића у Крушевцу, аутомобилом усмртио радника ЈКП “Крушевац” који је у том тренутку сакупљао смеће.

Увиђај су извршили основни јавни тужилац из Крушевца и саобраћајна полиција, док је осумњиченом С.Ђ. по одобрењу Основног јавног тужилаштва у Крушевцу одређено задржавање до 48 сати и он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

“Осумњичени се терети да је ноћас око 00.45 часова, у Булевару Николе Пашића у Крушевцу, управљајући аутомобилом ударио радника ЈКП “Крушевац” који је сакупљао смеће, а затим у теретно радно возило које је било заустављено због утовара смећа”, стоји у саопштењу ПУ Крушевац.

Од задобијених повреда 48-годишњи радник ЈКП Крушевац преминуо је на лицу места, док су С. Ђ. и 26-годишњи сувозач из аутомобила повређени.

 

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x