Напредак у суботу гостује екипи Младости у Лучанима: Чарапански оптимизам пред пут у Драгачево

Напредак у суботу гостује екипи Младости у Лучанима. О очекивањима пред овај мече било је речи на конференцији за новинаре.

“Младост је тренутно у незавидној ситуацији и позицији на табели, па би се могло закључити да смо фаворити у Лучанима. Међусобни скор у досадашњим дуелима на супрлигашкој сцени, међутим, па и подсећање на претходни шампионат, када су Лучанци такође катастрофално почели, па нас на крају победили на свом стадиону, призива на опрез”, подсетио је Деспот Вишковић, асистент шефа стручног штаба Напретка.

“Реч је о озбиљној екипи. Без обзира што је ту, где јесте, Младост има искусну екипу са доста млађих и квалитетних играча. Надам се, ипак да ћемо ми бити на нивоу претходних утакмица и да ћемо се вратити са победом”, очекивања су Вишковића.

Први сарадник тренера Душана Ђорђевића упозорава на офанзивце из драгачевског клуба.

“Имају у нападу два искусна играча Мирића и Бојовића и они сигурно претендују да озбилно угрозе наш гол, а што се тиче мана, простудирали смо их ове недеље, али не бих сада да коментаришем, оставићемо то за терен”, казао је он.

Уз капитена Керкеза, млађани Немања Ђековић је стуб одбране Крушевљана.

“Очекује нас веома тешка и захтевна утакмица у сваком смислу. Екипа Младости је искусна, али надам се, ако поновимо партије из претходних утакмица, да резултат неће да се доводи у питање. Атмосфера у свлачионици је феноменална, допринеле су томе последње победе и очекујем да ће се све то пренети и видети и на стадиону Младости у Лучанима”, оптимиста је млађани дефанзивац.

Ђековић игра све боље, његову ролу на утакмици са Колубаром у Крушевцу је видео и селектор младе репрезентације Горан Стевановић Плави.

На новинарско питање да ли очекује позив за младу селекцију Ђековић је изјавио: “На мени је да се наметнем селектору и да заслужим позив у младу репрезентацију”.

Штопера Огњена Мршића већ дуже време мучи ахилова тетива, до краја године биће ван терена, па ће ићи у Нови Сад на лечење и рехабилитацију. Реално је очекивати да ће се опоравити до почетка припрема за пролећни део Првенства Супер лиге Србије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x