ФК Трајал представио нова појачања, у недељу гостовање Бежанији

Првенство Прве лиге Србије стартује за пар дана, а нови крушевачки прволигаш ФК Трајал представио је седморицу нових фудбалера који су појачали тим. У Трајал су стигли голман Стефан Стојановић, играчи средине терена Душан Пуношевац, Немања Милисављевић и Златко Лисчевић, бек Никола Радмановац, као и нападачи Ивица Јовановић и Стефан Миљковић.

Спортски директор Трајала Милан Гашић је на конференцији за новинаре, на којој су представљена нова појачања, нагласио да крушевачки прволигаш спремно чека нове изазове и да је пре пар дана екипа комплетирана.

“Задовољан сма радом екипе и мислим да је после протеклих месец дана екипа спремна за нове изазове и за старт Прве лиге. Тражили смо тачно оно што нам треба, појачали оне позиције које смо мислили да треба и због конкуренције и због квалитета тако да сам презадовољан како смо одрадили овај прелазни рок и оптимиста сам пред почетак првенства”, поручио је Гашић.

Фудбалери Трајала прву утакмицу у Првој лиги Србије играју у недељу на Бежанијској коси у Београду, са почетком од 17 часова, где ће их дочекати екипа Бежаније.

Крушевачки прволигаш данас је саопштио да су сезонске карте за запад 1 и запад 2 у продаји од 06. до 16. августа на западној билетарници стадиона “Младост”. Редовна цена за запад 1 износи 2.000,00 динара (за студенте и пензионере 1.500,00 динара), за запад 2 износи 3.000,00 динара (за студенте и пензионере 2.500,00), док се попуст остварује уз приложену легитимацију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x