Зоран Стајић на челу ФК Трстеник ППТ

У Већници Народног универзитета у Трстенику одржана је седница Скупштине ФК Трстеник ППТ којој је присуствовало 16 чланова руководства клуба, заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић и помоћници председника општине Трстеник Радомир Милуновић и Дејан Раковац.

Досадашњи председник Дејан Апостоловић отворио је седницу Скупштине и известио присутне о спроведеним активностима, а затим је са осталим члановима руководства председник и потпредседник Управног одбора дао неопозиву оставку. На предлог заменика председника општине Трстеник Љубише Марковића за новог председника клуба изабран је дипломирани правник Зоран Стајић.

“Локална самоуправа издваја значајна средства за спорт, то је негде око четири милиона динара из општинског буџета и наша је обавеза да контролишемо, односно пратимо рад овог клуба. У претходном периоду клуб је остварио незадовољавајуће резултате, финансирали смо и дуговања клуба, па је било неминовно урадити нешто више да се помогне клубу да превазиђе присутну кризу. Надам се да ће се ново руководство, као и тренери и играчи којима ћемо сви помоћи, изборити у остваривању циља опстанка у лиги”, нагласио је Љубиша Марковић.

Новоизабрани председник клуба Зоран Стајић захвалио је локалној самоуправи и члановима Скупштине на указаном поверењу и истакао да је пред свима у клубу тежак задатак који треба решити, али да је оптимиста и да ће у овој јубиларној години када клуб обележава 100 година постојања са сарадницима успети да оправда указано поверење.

За новог председника Управног одбора изабран је Александар Терзић, а за заменика Драган Левић, док ће остали чланови бити именовани на првој наредној седници клуба. Нова сезона у Српској лиги Исток почиње идућег викенда, а нови тренер Милутиновић и његов заменик Ненад Васић са играчима вредно тренирају и припремају се и пуни оптимизма улазе у борбе за бодове.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x