Завршени грађевински радови на надоградњи спрата на школи у Варварину, постављање бехатон плоча у току

Радови на надоградњи спрата на згради средње и основне школе у Варварину су при самом крају, грађевински радови су завршени, а остало је још сређивање нових учионица и улазак ђака у школске клупе почетком наредне школске године.

Средства за надоградњу спрата, у износу од око 54 милиона динара, обезбедило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја преко Европске инвестиционе банке, а нови простор од скоро 1.000 користиће Средња школа Варварин и ОШ “Јован Курсула” које су захваљујући овој инвестицији добиле по три нова кабинета са припремним просторијама, као и једну заједничку просторију која је намењена за наставне, али и за ваннаставне активности.

Поред радова у школи екипе ЈКП “Варварин” почеле су и са постављањем нових бехатон стаза поред школског објекта тако да ће за пар дана бити постављено око 200 квадрата нових бехатон плоча, а радове су обишли председник општине Војкан Павић, народна посланица др Виолета Лутовац Ђурђевић, заменица председника општине Виолета Чолаковић и председник Скупштине општине проф. Драгољуб Станојевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x