Почели радови на реконструкцији школе у Доњем Крчину

У току су радови на адаптацији и реконструкцији објекта Основне школе “Херој Мирко Томић” у Доњем Крчину за које је средства обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима, извођач радова је предузеће ЕС Енерго-сервис д.о.о. из Београда, а радове у Доњем Крчину обишла је заменица председника општине Варварин Виолета Чолаковић.

Према речима председника општине Варварин Војкана Павића вредност радова је око 21,5 милиона динара са ПДВ-ом, биће комплетно замењена кровна конструкција, објекат ће добити и улаз за децу са инвалидитетом, увешће се систем давача пожара, а биће замењене и електроинсталације.

“Надамо се да ћемо реконструкцијом и овог школског објекта да створимо много боље услове за децу која иду у ту школу тако да се надамо да ће и деца и њихови родитељи бити задовољни са том инвестицијом”, истиче председник Павић.

Да подсетимо, у току су завршни радови на надоградњи спрата на згради средње и основне школе у Варварину, а мајстори увелико раде и на адаптацији школске зграде у Орашју.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x