Српска напредна странка обележила страначку славу

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину, у присуству чланова, симпатизера и коалиционих партнера, обележио је данас страначку славу, Свету Петку, а овом приликом обележено је и 11 година постојања и успешног рада ове странке.

Обред сечења славског колача обавио је свештеник Зоран Стојадиновић, док је овогодишњи домаћин славе Мирослав Радовановић колач предао Марији Радовановић.

“Традиција се наставља и ове године, Српска напредна странка прославља своју славу. Мени је припала част да ја ове године будем колачар и за мене је то изузетна част и задовољство и зато сам то врло радо прихватио”, истиче Мирослав Радовановић, члан Општинског већа општине Варварин честитавши славу свим члановима и симпатизерима СНС, као и грађанима који данас славе, уз жеље да крсну славу прославе у здрављу и весељу.

“Искористила бих прилику да честитам славу руководству странке, члановима и симпатизерима наше странке, Свету Петку, а похвалила бих и Мирослава као изванредног домаћина данас који нас је овде угостио. Велика ми је част што сам баш ја добила ту прилику да будем колачар следеће године и на исти начин угостим све наше колеге и чланове”, рекла нам је председница Савета за информисање варваринског одбора СНС Марија Радовановић.

Обележавању страначке славе, Свете Петке, присуствовали су и председник општине Војкан Павић, народна посланица у НСРС др Виолета Лутовац – Ђурђевић, заменица председника Виолета Чолаковић, председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић, његов заменик Братислав Ташић, начелница Општинске управе Гордана Петровић, помоћници председника општине Јелена Весић, Оливер Бркић и Дејан Милановић, као и директори јавних предузећа и установа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x