Дарко Бранковић: У Сокобању по пехар па правац Прва лига

Овако председник ФК Темнића 1924 Дарко Бранковић, творац фудбалског чуда из Варварина, говори пред гостовање његовог тима у оквиру последњег кола Српске лиге Исток у Сокобању са врло добром екипом Озрена.

“Идемо у Сокобању да се тамошњим љубитељима фудбала прикажемо у што бољем светлу против врло добре екипе Озрена. Прво место и пласман у Прву лигу Србије смо обезбедили много раније, али без обзира на то љубитељи фудбала у познатој српској бањи неће бити ускраћени за леп фудбал”, поручује Бранковић.

Он додаје да ће у Сокобањи, из руку потпредседника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Новице Тончева, примити и пехар за титулу првака, док је по завршетку утакмице планирано весеље, али већ сутра, каже Бранковић, креће се са припремама за Прву лигу Србије (инфраструктура и други услови).

Радмило Раца Јовановић, познати српски коуч, обећава пуно голова у Сокобањи

Тренер Темнића 1924 Радмило Раца Јовановић такође је најавио офанзивни фудбал. “Играчи осећају већ презасићеност, стигао их је и умор, неки су и повређени, али сви осећамо да смо у обавези да ову утакмицу одиграмо последњим атомима снаге јер није мала ствар то да ћемо из руку Новице Тончева примити пехар за освојену титулу, што ће бити додатна стимулација за играче”, каже познати српски коуч.

Иначе, у Варварину за ову утакмицу влада велико интересовање па ће пут бање кренути велики број навијача како би присуствовали додели пехара, али и искористили најављено лепо време за излет до овог оближњег лепог бањског одмаралишта.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x