Александар Вучић: Да би била лепша, Србија мора да се равномерно развија

На предизборном митингу председничког кандидата Александра Вучића у крушевачкој Хали спортова и испред ње било је присутно више хиљада људи, а окупљенима су се обратили члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Братислав Гашић, председник Покрета “Снага Србије – БК” (ПСС-БК) Богољуб Карић, лидер Покрета “За бољу Србију” (ПЗБС) Драган Јовановић и кандидат за председника Србије Александар Вучић.

Фото: Темнић.Инфо

Члан Председништва СНС-а Братислав Гашић поручио је, у свом обраћању, председничком кандидату Александру Вучићу да га грађани Крушевца и Расинског округа воле и обећао да ће из Расинског округа доћи најбољи резултат у Србији, као круна велике Вучићеве победе за председника Србије.

“Та борба неће бити лака, удружили су се и показали своје право лице, пуни су тајкунских и Сорошевских пара, спремни да праве хаос по Србији, опет неке њихове жуте патке, ружичасте револуције, као у Македонији, Украјини, Румунији. Најјасније су нам то показали управо у Крушевцу где је онај који је највише крив за једнострано проглашење независности Косова управо од Мишковића добио просторије за своју кампању, окружен отпорашима”, нагласио је Гашић и поручио да ће се заједнички борити свим силама да се “Крушевац и Србија не врате у руке страних амбасадора и интересних тајкунских групација”.

Фото: Темнић.Инфо

“Данас је празник у Крушевцу, а све захваљујући овом човеку овде, председнику Српске напредне странке, председнику Владе и будућем председнику Србије Александру Вучићу”, истакао је Гашић и као разлог навео почетак припремних радова на новој фабрици у којој ће радити 2.500 грађана Крушевца и околине.

“Захваљујући Александру Вучићу, од тмурног, руинираног града какав су нам досманлије оставиле, данас имате ведар, осветљен Крушевац који је за само четири године променио свој лични опис. Својим пљачкашким приватизацијама гробари из ДОС-а су уништили све и нису то они који су способни да раде 24 сата дневно да би Србија поново била срећна и задовољна земља, већ је то Александар Вучић”, рекао је Гашић.

Фото: Темнић.Инфо

Председник ПСС-БК Богољуб Карић поручио је присталицама председничког кандидата владајуће коалиције да су се окупили у царском граду Крушевцу да подрже победника на председничким изборима Александра Вучића- “За три године, велики српски државник, највећи српски реформатор извршио је потпуни економски и политички преокрет да нам на томе сви завиде у региону”, истакао је Карић и додао да је Вучић један од ретких људи који је обезбедио политичку стабилност.

Лидер Покрета “За бољу Србију” Драган Јовановић је са овог предизборног скупа поручио да, као потомци славних предака, бранимо Србију “коју су подигли на ветрометини и која се и данас повија под ветровима и са једне и са друге стране”, нагласивши да је Србији зато данас потребан јак председник који ће уздигнута чела отићи и у Брисел и у Вашингтон и у Москву.

Фото: Темнић.Инфо

“Александар Вучић је знао 2012. године да преокрене ствари у Србији и да од земље, која је била пред банкротом, направи успешну економију и да препозна да Србија није Београд, да је Србија и Крушевац и Топола и Лесковац и Власотинце и Бабушница и да доведе стране инвеститоре у сва ова места и да запосли десетине хиљада људи”,подсетио је Јовановић.

Кандидат за председника Србије Александар Вучић је поручио са митинга у Крушевцу да је волео свој посао највише на свету и да ће, још једно кратко време, бити најпоноснији председник Владе на свету и да не постоји нико ко је са толиком љубављу и толиком жељом тај посао обављао.

Фото: Фејсбук страница СНС Крушевац

Он је истакао да му је овај боравак у Крушевцу осми пут од када је председник Владе  и готово у сваком месту је тако зато што не мисли да је центар дешавања његова канцеларија у центру Београда, већ да је свако место у Србији центар дешавања и једнако су важни као Београд.

“Да би се Србија развијала и да би била још лепша мора да се равномерно развија и сваки пут када ме (Драган Марковић) Палма или било ко опомене “недостаје нам у том и том делу Србије” ја кажем “идемо тамо”. Прва Влада која је седам дана заседала у Нишу, али сам зато пре три дана ишао да отворим радове у “Леонију” и зато долази “Цумтобел” у Ниш, најмоћнији аустријски гигант и у многа друга места широм Србије”, најавио је Вучић.

Фото: Темнић.Инфо

Иначе, на великом предизборном скупу подршке кандидату за председника Србије Александру Вучићу, међу великим бројем окупљених крушевљана и грађана општина са територије Расинског округа, било је присутно и преко 350 грађана из варваринске општине.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x