Базени у Варварину почињу са радом, бесплатне улазнице за најбоље ђаке

Сезона купања на базенима СЦ “Темнић” у Варварину званично почиње у петак, 25. јуна, а они ће бити отворени сваког дана од 10:00 до 19:00 сати, до краја сезоне, уз поштовање превентивних епидемиолошких мера, обавестила нас је директорка СЦ “Темнић” Ана Видојевић.

“Прошлогодишња сезона била је лоша, отворени базени нису радили како због лоших временских услова, тако и због епидемиолошке ситуације, тако да се надамо да ће ове године временски услови бити много бољи и да ће наши базени бити пуни”, истакла је директорка Видојевић.

Она је навела и да ће на сам дан званичног рада базена, 25. јуна, за све купаче бити бесплатан улаз, а управа СЦ “Темнић” је одлучила да и ове године ђаци генерације и носиоци “Вукове дипломе” добију бесплатне сезонске улазнице.

“Цена дневне карте је непромењена у односу на раније године и износи 150,00 динара, цена сезонске проуснице износи 3.000,00 динара, а за све носиоце “Вукових диплома” Средње школе Варварин и основних школа обезбедили смо бесплатне пропуснице за купање на нашим базенима”, истиче директорка Ана Видојевић.

Очекује се велика посећеност, посебно имајући у виду да нас очекују тропски, летњи дани, као и чињеница да због пандемије корона вируса базени у Варварину прошле године нису радили, па су се и становници темнићког краја сигурно ужелели опуштања и купања на базенима.

Поред пријатне и топле воде, у кругу базена обезбеђен је и богат рекреативни садржај, док ће на сам дан отварања сезоне бити организована и журка у ресторану који ради у склопу базена, а у складу са прописаним епидемиолошким мерама.

Што се тиче паркинг места испред базена СЦ “Темнић”, екипе ЈКП “Варварин” су расчистиле тај део који је у протеклом периоду био затрпан разним грађевинским отпадом, у кругу базена је посађено ново дрвеће, а и велики и мали базен су офарбани тако да је све спремно за почетак сезоне купања на базенима у Варварину.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x