Чланице Уније жена ОО СНС посетиле кориснике Дневног боравка у Варварину

Чланице Уније жена Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) Варварин посетиле су поводом Ускршњих празника Дневни боравак за децу и омладину са посебним потребама у Варварину и том приликом уручиле поклоне поводом празника, док је за недељу планиран штанд у центру Варварина где ће пролазницима бити подељења ускршња јаја.

Председник варваринских напредњака др Виолета Лутовац истиче да је ово само једна, али веома посебна, акција поводом Ускрса коју организује ОО СНС-а подсетивши да одбор ове странке у Варварину увек за празнике практикује да посети кориснике овог Дневног боравка.

“Ово је само једна од акција које наш одбор организује поводом Ускрса, али морам нагласити да је ово веома посебна акција јер су се корисници Дневног боравка јако обрадовали и поклонима и посети. Ми смо одвојиле два сата, дружиле смо се са њима, причале. Чак је и Александра Ђокић, која је технички секретар у странци, а по занимању дефектолог, са њима извела једну тачку, приредбицу, што је било изненађење за њих, али су они све то лепо прихватили и сарађивали”, наглашава др Виолета Лутовац.

Она истиче да су чланице Уније жена СНС-а у Варварину поклониле корисницима варваринског Дневног боравка магнете са мотивима Ускрса који су ручно израђени, док су и домаћини за госте припремили послужење, а у току ове посете је у Дневном боравку за децу и омладину са посебним потребама одржана и акција фарбања јаја.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x