Дејан Милановић и Оливер Бркић нови помоћници председника општине Варварин

Решењем председника општине Варварин Војкана Павића, у петак 22. фебруара 2019. године постављени су Оливер Бркић и Дејан Милановић на места помоћника председника општине за друштвене делатности и пољопривреду.

Функцију помоћника председника општине Варварин за друштвене делатности у наредном периоду обављаће Оливер Бркић из Обрежа, рођен 04. септембра 1980. године у Ћуприји. Основну школу завршио је у Обрежу, а средњу у Варварину. По занимању је машински техничар. Ожењен је и отац две ћерке.

Годинама у назад успешно се бави приватним предузетништвом, власник је породичне фирме од 2000. године. Дугогодишњи је члан Културно уметничког друштва „Коло“ из Обрежа.

У друштвено политичком животу Општине Варварин учествује дуги низ година, два пута је биран за одборника Скупштине општине Варварин и члана Савета Месне заједнице Обреж. У периоду од 2012-2016 године био је на функцији члана Општинског већа општине Варварин. У последњем сазиву Скупшине општине Варварин изабран је на функцију одборника.

Нови помоћник председника општине Варварин за пољопривреду је Дејан Милановић из Залоговца, рођен 07. октобра 1975. у Крушевцу. Основну школу завршио је у Залоговцу, Средњу Пољопривредно-ветеринарску школу завршио у Рековцу, а Вишу специјалистичку за ловство у Краљеву. Отац двоје деце.

Радио у Ветеринарској станици Варварин и предузећу H&M. Био је на функцији члана Општинског већа општине Варварин у два мандата, а обављао је и дужност председника Савета Месне заједнице Залоговац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Živica
Živica
2 године раније

Blago nam. Umesto da se širi proizvodnja, dodaju se u opštini stolice. Šta reći. Umesto romana preispitati sebe i ljude ko koga ovde zamajava. Odbiješ mesto ložača u vrtiću i avanzuješ za pomoćnika predsednika opštine. A biografija super. Aktivnost na nivou mesne zajednice takodje. Al ništa čudo.Svalka vlast ima svoje pulene. Umesto što nadogradiše sprat škole bolje da su proširili zgradu opštine, jer tamo više nema gde ko da sedne. Hvala svakoj vlasti što se brine za obične smrtnike.

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x