Дочек Српске Нове године у Врњачкој Бањи уз Марију Шерифовић, у Трстенику на градском тргу ОК Бенд

У овој јубиларној години, кад Врњачка Бања прославља 150 година активног бављења туризмом, прославу тог великог и значајног јубилеја започиње концертом Марије Шерифовић за дочек Српске Нове године. Концерт је бесплатан за све посетиоце и поклон је општине Врњачка Бања свим гостима и мештанима.

На сам дан дочека, у суботу 13. јануара, сви гости ће имати прилике да уживају у рибљој чорби, чају и грејаној ракији коју традиционално спрема риболовачко друштво “Моравац”. Програм на бини ће почети у 21 час где ће као предрупе наступати локални бендови, а већ од 22:00 Марија Шерифовић ће отпочети свој концерт.

Директор Туристичке организације Врњачка Бања Иван Трифуновић поручује да је ова Бања право место за дочек Српске Нове године и обећава добру атмосферу и незабораван провод уз ватромет у поноћ, а биће и других изненађења.

И у комшилуку, у Трстенику, организован је традиционалан дочек Српске Нове године. На градском тргу у Трстенику, у организацији локалног Народног универзитета,  а под покровитељством општине Трстеник, биће организован новогодишњи концерт на коме ће наступити ОК Бенд.

(Насловна фотографија: М.Митровић – Туристичка орг. В.Бања)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *