Дом здравља “Др Властимир Годић” добио ново санитетско возило

Ново санитетско возило које је Дом здравља “Др Властимир Годић” добио у виду донације Министарства здравља, а у оквиру пројекта “Хитан одговор на COVID-19”, опремљено је најсавременијом медицинском опремом.

Директорка ове здравствене установе, др Јасмина Ракић је тим поводом, у име запослених у Дому здравља и свих становника општине Варварин, упутила изразе захвалности министру здравља у Влади Републике Србије Златибору Лончару и председнику Републике Александру Вучићу на изузетно значајној донацији.

“Санитет је поприлично опремљен, а поред основних ствари попут апарата за мерење крвног притиска и кисеоника, у њему се налазе и спинална даска, комплетан сет за реанимацију, кардиолошка столица, значи све оно што је неопходно за један адекватан транспорт од примарног до секундарног нивоа”, наводи директорка др Ракић.

Она истиче да је ова донација од огромног значаја зато што возни парк, са санитетским возилима која су прошла по више стотина хиљада километара, добија потпуно опремљено ново санитетско возило, а сам возни парк је значајно појачан и обновљен.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x