ГГ “Наши људи” на протеклим локалним изборима освојила 5 мандата

Група грађана “Наши људи”, проистекла из истоимене Одборничке групе у прошлом сазиву Скупштине општине Варварин, на прошлонедељним локалним изборима освојила је 13.98% подршке грађана општине Варварин и имаће 5 мандата у локалном парламенту.

Носилац ове изборне листе др Гордана Чабрић подсећа да се њихова група грађана бави искључиво локалном проблематиком, док су њихови гласачи на локалном нивоу по својој жељи гласали за листе на републичком нивоу.

“Овојили смо 5 мандата у Скупштини општине Варварин, ушли смо у изборну трку у минут до 12, после укидања ванредног стања због пандемије корона вируса, имали смо кратко време за кампању и на тај начин смо радили интензивну кампању на терену без икакве медијске подршке”, каже др Чабрић.

“С обзиром на комплетну ситуацију у којој смо били, ми у принципу, гледајући резултате на републичком и на другим локалним нивоима, сматрамо да тај резултат који смо освојили може да буде прихватљив и задовољавајући за нашу групу грађана”, оцењује носилац листе ГГ “Наши људи” др Гордана Чабрић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
GUBITNICI
GUBITNICI
4 године раније

Gde vam je nestalo jos 2000 glasova sa proslih izbora? Opametili se ljudi ne padaju vise na prazne price

1
0
Ваш коментар на ову вест?x