Хуманитарни концерт за Габријелу 23. марта у Хали спортова у Параћину

На иницијативу хуманих људи, који се баве очувањем традиције и народног стваралаштва, у суботу, 23. марта, у Хали спортова СРЦ “7. јули” у Параћину, са почетком од 18 часова, биће одржан велики хуманитарни концерт народних песама и игара, а са циљем прикупљања средстава за лечење Габријеле Глишић из Обрежа, која се бори са опаком болешћу, леукемијом.

Учешће на овом концерту узело је 15 Културно – уметничких друштава из 5 општина Расинског и Поморавског округа – Варварина, Ћићевца, Параћина, Ћуприје и Рековца. Наступиће и млади хармоникаши, а овај хумани догађај подржаће и чланови Клуба “Аикидо” из Параћина. Своје умеће на хармоници приказаће публици Душан Живановић, Василије Шапић, Сара Кадрић, Сузана Петровић и Николина Маринковић.

Када су у питању Културно – уметничка друштва, у параћинској Хали спортова наступиће “Коло” из Обрежа, “Боки 4. Јули” из Параћина, “Јован Курсула” из Села Варварин, “Вук Караџић” из Орашја, “Дејан Милетић” из Бачине, “Свети Никола” из Својнова, “Плана” из Плане, “Јовац” из Јовца, “Моравац” из Горњег Видова, “Моравски вез” из Доњег Видова, “Радослав Лазић” из Стубице, “Божиково” из Бошњана, “9. Август” из Лучине, “Левач” из Рековца и “Цар Душан” из Параћина.

Габријели Глишић је недавно дијагностикована леукемија и тренутно су најпотребнији тромбоцити крвне групе А+. Свако ко је у могућности да да тромбоците може да се обрати Заводу за трансфузију крви Ниш (наменско давање на име Габријела Глишић), а све ближе информације могу се добити на број телефона 062 830 17 72.

Пошто су потребна и велика новчана средства за даље лечење, сви хумани људи могу да помогну уплатама путем динарског рачуна: 200-0000135051004-05 – Татјана Тошић и девизног IBAN:RS35160600000194495913, SWIFT: DBDBRSBG – Немања Милетић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x