Идејни пројекат блока “Зелена пијаца” у Трстенику

Радна група за уређење блока “Зелена пијаца” у Трстенику одржала је састанак којим је председавао председник СО Трстеник Герасим Атанасковић .У раду састанка учествовали су заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић, представници Јавног предузећа за уређење грађевинског земљишта, ЈКСП “Комстан”, као и представници стручних служби општинске управе.

На састанку је речено да је идејни пројекат комплетно урађен, док се очекује јавни позив и расписивање лицитације земљишта за изградњу локала најатрактивнијег дела на Зеленој пијаци који се налази на углу улице Кнегиње Милице и улице која се налази између Основне школе “Живадин Апостоловић” и блока “Зелене пијаце”.

“Наредни кораци радне групе су припрема документације за лицитацију, а заједно са општинским службама уређење блока “Зелена пијаца” радиће се у три фазе. У почетној фази предвиђена је реконструкција водоводне и канализационе мреже, као и пратеће инфраструктуре”, каже архитекта Марина Карајовић.

У наредном периоду биће одржана јавна расправа са презентацијом поменутог пројекта, после чега ће ЈП за уређење грађевинског земљишта објавити јавни позив за лицитацију.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x