In memoriam: мр Драган Трифуновић

Поводом смрти угледног, дугогодишњег професора и директора Академије струковних студија “Шумадија” у Трстенику, мр Драгана Трифуновића, у амфитеатру ове високошколске установе одржан је комеморативни скуп. Присуствовали су чланови његове породице, рођаци, пријатељи, колеге професори и сарадници.

О његовом лику и делу кроз време и ангажовању да ова Академија буде стално у врху високих школа у Србији, говорио је директор др Горан Миодраговић који је истакао да је покојни мр Драган Трифуновић ову школу доживљавао као своју другу кућу, бринуо о њој, о колегама, студентима и старао се да Академија увек има најбоље професоре и сараднике који ће студентима преносити знање из образовних смерова који су актуелни.

“Био је строг и реалан, као човек и професор, али и до пензије и као директор. Својим колегама, сарадницима и студентима је пред одлазак у заслужену пензију поручио да чувају и да се боре за своју школу”, рекао је, између осталог, на комеморативном скупу директор др Горан Миодраговић.

О покојном мр Драгану Трифуновићу говорио је и професор Горан Михајловић, истакавши да је мр Трифуновић увек доносио одлуке у сарадњи са колегама и сарадницима и био је увек “први међу једнакима”, како је он то волео да каже.

Саучешће поводом смрти мр Драгана Трифуновића породици и запосленима у Академији струковних студија “Шумадија” изјавили су студенти, рођаци, пријатељи и други који су га познавали и са њим се дружили.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x