Иновативан догађај за најбоље у туризму

Представнице Специјалне болнице “Меркур”, менаџер хотелског сектора Нина Милетић и интерни ревизор Андријана Драгић, присуствовале су од 13. до 15. новембра конференцији “Best Stay” у Опатији. Континуирано усавршавање и едукација кадра, дугогодишња је стратешка оријентација “Меркуровог” менаџмента, па је посета оваквих стручних догађа од великог значаја за праћење трендова у пословању.

“Конференција “Best Stay”, која се организује по пети пут, окупила је више од 50 предавача из хотела и туристичког сектора из целог света, као и више од 300 учесника у “Amadria Parku” у Опатији . Током три дана трајања конференције представљене су успешне студије случаја, одржане презентације и панел расправе како би се сви хотелијери жељни нових знања, вештина и успеха упознали с најновијим светским трендовима и технологијама”, каже менаџер хотелског сектора Нина Милетић додавши да је за представнице “Меркура” ово била прилика да се кроз добре примере из праксе и размену искуства са колегама, понесу нова сазнања у циљу њихове имплементације у пословање “Меркура” и будућег објекта “Меркур Палас”.

“Best Stay” конференција, која је с организацијом започела 2015. године, за циљ има да окупи и повеже водеће хотелијере у региону. Из године у годину развила се у међународну конференцију са учесницима из Велике Британије, Белгије, САД-а, Турске, Црне Горе, Немачке, Данске, Хрватске, Србије, Аустрије, Италије, Словеније и других земаља.

“Као иновативан догађај за најбоље у туризму, који има снажан утицај на развој туристичке понуде, циљ је омогућити учесницима најбоље домаће, регионалне и међународне примере из праксе награђиваних хотела. Ове године фокус конференције био је на квалитету, а не на што већем броју учесника, па је број улазница био лимитиран”, додаје на крају интерни ревизор Андријана Драгић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x