Камп “Number One” у јулу и августу

Поводом најаве кампа водених спортова “Number One” у организацији агенције “Wind sport”, који ће се одржати у јулу и августу месецу ове године у Врњачкој Бањи, у сали спортске хале “Владе Дивац” одржана је конференција за новинаре.

Тим поводом о значају овог воденог кампа за развој ватерполо спорта у Врњачкој Бањи новинарима су се обратили помоћник председника општине Врњачка Бања Душан Стевановић, директор “Wind sporta” Никола Рађен и директор Спортског центра Врњачка Бања Душан Радовић.

Камп обухвата три спорта у једном, пливање, ватерполо и синхроно пливање, тако ће млади људи видети предности и туристичку страну Бање лепотице континенталног туризма, рекао је између осталог Душан Стевановић. Никола Рађен је напоменуо да се спортски туризам преселио у Врњачку Бању и да ће камп радити током летњих месеци. Рађен је позвао све родитеље и децу да се придруже и да деца пливају са шампионима, што је и идеја овог кампа приближити спорт деци и научити их правим вредностима.

“Поред врхунских тренера, координатора, целодневне медицинске неге, моји играчи ће бити гости кампа, као и клијенти “Wind sporta”. Од 15.07. до 12.08. одржаће се овај водени камп за децу узраста од 7 до 16 година, у трајању од недељу дана у четири смене. Да кажем и то да ће поред Дејана Савића, најбољег светског тренера, гости кампа бити и наши олимпијци Филип Филиповић, Сава Ранђеловић, Душко Пијетловић, Гојко Пијетловић, Бане Митровић, Милош Ћук, Милан Алексић и други”, рекао је Никола Рађен, главни координатор кампа на води.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x