КК “Темнић” ове године са две екипе у регионалној Квалитетној лиги млађих пионирки

Кошаркашки клуб “Темнић” из Варварина и ове сезоне, од 26. септембра, такмичиће се у Квалитетној лиги млађих пионирки региона централне Србије, али за разлику од прошле сезоне, по први пут у историји варваринске кошарке, КК “Темнић” ће се у првенству такмичити са две екипе у овој лиги, што је огроман успех за Варварин, за варваринску кошарку и за спорт уопште.

Такмичење ће бити дуго и тешко, али пошто су младе варваринске кошаркашице прошле сезоне освојиле мини баскет лигу региона централне Србије апетити су порасли, тако да је жеља руководства да се ове године крене у напад на прва три места у целом региону, што би био огроман успех за клуб, али и за целокупни стручни стаб, тренере екипе Данијела Јаћимовића и Дражена Симоновића коју су препознали потенцијал ових девојчица и који свакодневно раде на њиховом усавршавању.

“И ове сезоне ће наш клуб платити лекарске прегледе за сву децу која се такмиче, А такође бих се и захвалио се Општини Варварин, која има разумевања и која доста помаже у финансирању нашег клуба, те смо сада у ситуацији да на тренинзима свако дете има лопту, да за гостовања изнајмљујемо мини бус, што ретко који клуб у овом узрасту ради”, наглашава председник КК “Темнић” Дражен Симоновић.

Овај клуб ће следеће сезоне, поред пионирки и млађих пионирки, имати и мини баскет екипу девојчица коју ће чинити девојчице 2010/2011 и 2012 годиште, те ће и на тај начин парирати великим клубовима у овом региону.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x