Књига жалости у Општинском одбору СПС Варварин поводом смрти Милутина Мркоњића

Поводом смрти почасног председника Социјалистичке партије Србије (СПС) Милутина Мркоњића, у просторијама Општинског одбора СПС у Варварину данас је отворена књига жалости. Сви грађани који желе да одају пошту преминулом Милутину Мркоњићу, цењеном и уваженом социјалисти, могу се уписати у књигу жалости у среду и четвртак од 11 до 15 часова, саопштили су варварински социјалисти.

Општински одбор СПС у Варварину саопштио је да ће преминулог почасног председика Милутина Мркоњића социјалисти, али и сви грађани Србије памтити као искреног и великог социјалисту, поштеног човека и вредног радника, човека који је умео да буде и остане пријатељ.

“Био је човек који се није поколебао и који је успешно одолевао искушењима. Његово ангажовање на обнови земље после агресије 1999. године и рад на развоју инфраструктуре остаће трајно упамћени у народу. Уз захвалност за допринос Социјалистичкој партији Србије и Републици Србији, поносни смо што смо били његови другови, саборци и савременици”, стоји у саопштењу Општинског одбора СПС Варварин.

Комеморација почасном председнику СПС-а Милутину Мркоњићу биће одржана у свечаној сали Народне скупштине Републике Србије у Београду, Трг Николе Пашића 13, у четвртак 02. децембра 2021. године у 11 часова. Милутин Мркоњић биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду у четвртак, 02. децембра 2021. године са почетком у 15 часова, примање саучешћа је од 13.30 часова, саопштено је раније из СПС-а.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x