Лето на базенима у Варварину: Наступ Лапсус бенда 28. јуна

Сезона купања на базенима Спортско туристичког центра “Темнић” у Варварину требала би да крене крајем овог месеца. До кашњења ове године дошло је због тога што морају да се реше неки проблеми, наслеђени из ранијег периода, тако да се очекује скорашња санација базена, као и измештање далековода.

У међувремену, док базени не буду отворени за купаче, на ресторанском простору на базенима у Варварину заказан је низ наступа познатих имена са естраде. Према речима директорке С.Т.Ц. “Темнић” Ане Видојевић, за 28. јун је заказан први наступ и том приликом ће љубитељи журки на отвореном моћи да уживају уз Лапсус бенд и њихове хитове.

“Поред наступа Лапсус бенда, који ће бити одржан 28. јуна, на Петровдански вашар, 12. јула, наступиће Срећко Гајић Кречар, док је за Великогоспојински вашар, 28. августа, већ заказан наступ Андреане Чекић. Поред ових наступа тренутно могу рећи да све Варваринце и наше госте из околних градова овог лета на базенима у Варварину очекује још много тога, али о томе ћемо неком другом приликом”, рекла нам је директорка С.Т.Ц. “Темнић” Ана Видојевић.

Улазнице за наступ Лапсус бенда коштају 500 динара, а заинтересовани своје место могу резервисати путем телефона 063/781-8334.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x