Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Нова јаслена група у ПУ “Наша радост” спремна за пријем деце

1 min read

Почетком фебруара почеће са радом нова јаслена група у Предшколској установи “Наша радост” у Варварину која је опремљена и спремна за пријем деце, док ће ових дана бити позивана деца са листе чекања за пријем, истиче директорка ове образовне установе Драгана Савић.

“Нова група у склопу Предшколске установе је опремљена и спремна за пријем деце, а предвиђено је да то буду деца јасленог узраста којих је тренутно 24 или 25 на листи чекања, која се иначе и даље шири. У плану нам је да већ почетком фебруара месеца кренемо са радом, да пустимо у функцију рад и те групе, наравно, уколико одазив деце са листе чекања буде задовољавајући како би група могла да функционише”, најављује директорка Савић и додаје да ће малишани имати све услове у току боравка у вртићу.

Што се тиче функционисања ПУ “Наша радост” и осталих група у вртићу, она подсећа да је, уз помоћ локалне самоуправе, доста тога урађено током 2017. године, нагласивши да нису заборављене ни подручне групе које се налазе при основним школама и које руководство установе обилази редовно.

Директорка Савић додаје да се руководство вртића труди да задовољи потребе које су неопходне за функционисање група на терену где се нажалост, број деце све више смањује, изразивши наду да ће у овој години, у односу на претходну, бити повећан број малишана.

No Thoughts on Нова јаслена група у ПУ “Наша радост” спремна за пријем деце

Оставите коментар