Обилазак инфраструктурних радова у Крушевцу

Заменик градоначелника Крушевца Весна Лазаревић данас је са сарадницима обишла инфраструктурне радове на територији Крушевца. Прва локација данашњег обиласка била је Косовска улица (код Дечијег диспанзера), где су 20. фебруара 2017. започети радови на изградњи кружног тока. Средства су обезбеђена из буџета града Крушевца, вредност инвестиције је око 14,5 милиона динара, рок за завршетак је 60 радних дана, а извођач радова предузеће “Крушевацпут”.

У Слатинској улици (насеље Расадник, поред Бувљака) започети су радови на сређивању тротоара и коловоза (око 200 метара), као и завршетак тротоара у Јадарској и Нишкој улици, два терена за мале спортове и постављање фонтане испред Дома здравља у овом насељу. Вредност инвестиција је око 15 милиона динара, а извођач радова предузеће “Крушевацпут”. Ово је била и прилика да се са грађанима ове Месне заједнице разговара о досад урађеном, као и да се сагледају најхитније потребе које би се одрадиле у наредном периоду.

Такође, започети су радови и у насељеном месту Дедина где ће се радити улице Славка Ристића (комплетна реконструкција и асфалтирање) и Михајла Пупина. Дужина је око 2750 метара, а вредност радова око 27,5 милиона динара – инвеститор ЈП “Путеви Србије”, док је извођач радова предузеће “Крушевацпут”. Мештани ове Месне заједнице изразили су задовољство што ће у наредних 60-так радних дана добити два капитална инфраструктурна објекта.

Задња локација данашњег обиласка била је Норвешка улица у Паруновцу која је, како је и обећано пре зиме, комплетно насута. Након завршетка пројекта и обезбеђивања средстава кренуће се и у њено трајно сређивање. У овој Месној заједници урадиће се и улица Браће Спасић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x