Од Тољевца до Атине бициклом

Ђорђе Гајић, млади авантуриста из Тољевца кренуо је за Грчку, на пут дуг више хиљада километара бициклом. Непосредно пред полазак изјавио је за наш портал да је ова авантура начин да се мало тргне из летаргије и да је ово његов начин борбе са данашњим стресом.

“Волим да будем активан, бавим се спортом, тако да сам повезао одмор и спорт. Обилазим брата који је у Атини, планирам да обиђем још Самократију, Кефалонију, Солун, Александрију и онда се враћам преко Бугарске, Пловдив, Софија и назад до Тољевца”, рекао нам је Гајић.

Ђорђе планира да бициклом пропутује 3.000 километара, ствари за пут је прикупљао постепено, а на пут до Ниша су га испратили другари, такође бициклом.

“Пут сам планирао отприлике неких два месеца, ствари сам сакупљао постепено једну по једну, пратио сам буџет и нисам уложио неки огроман новац, тражио сам повољне ствари тако да сам са те стране одлично прошао”, истиче Гајић и додаје да има срећу зато што има добре другаре који га на пут прате до Ниша.

“Било је ту још пар другара који су хтели да продуже са мном до Атине, међутим овог пута сам ја хтео да идем сам пошто сам први пут хтео да изађем мало из комфорне зоне. Можда нас неки други пут буде било више”, каже Гајић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x