Одржане трибине у селима Дубље и Попина

Локално руководство општине Трстеник наставља и даље са одржавањем трибина како би се упознали са плановима и проблемима Месних заједница и у границама могућности пружили помоћ у реализацији њихових планова у наредном периоду.

Тако је било и на одржаним трибинама у селима Дубље и Попина, где су се мештанима у својим излагањима обратили председник општине Трстеник Александар Ћирић, народна посланица Милена Турк, потпредседник СО Трстеник Душан Ивановић, члан Општинског већа задужен за инфраструктуру Марко Петрашиновић и директор ЈКСП “Комстан” Ранко Стевановић.

На почетку трибине у Дубљу Марко Петрашиновић је поздравио уважене госте, пожелео им добродошлицу и захвалио свима на присуству овој трибини. Председник Савета МЗ Дубље Микица Видаковић говорио је о стању наслеђеног жиро рачуна ове МЗ и о плановима за наредни период, затим су се скупу обратили председник општине Александар Ћирић, народна посланица Милена Турк, потпредседник СО Трстеник Душан Ивановић, директор ЈКСП “Комстан” Ранко Стевановић, а затим је Марко Петрашиновић, као председавајући ове трибине, дао могућност присутним мештаним Дубља да постављају питања што су они и учинили.

Добро посећена је била и трибина у селу Попина где је локалне функционере, као и све присутне на трибини, поздравио и пожелео добродошлицу председник Савета МЗ Попина Љубомир Крњинац. Као и у Дубљу и у Попини су на трибини говорили уважени гости, функционери локалне самоуправе, и на крају су одговарали на постављена питања мештана Попине.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x