Одржано хуманитарно вече “Помозимо Слађани”, прикупљена значајна новчана средства

Хуманитарно вече “Помозимо Слађани”, које је одржано 12. јануара 2018. године у ресторану СТЦ “Темнић” у Варварину, окупило је велики број хуманих људи као и спонзора који су имали могућност да акцију помогну убацивањем новчаних прилога у кутију на улазу, куповином пића, крофни и пецива или уплатом на наменски текући рачун.

Како су нам рекли организатори, укупно је прикупљено 220.940,00 динара, а од овог износа исплаћени су трошкови за организацију хуманитарне вечери (набавка пића, пластичних чаша и салвета) у износу од 35.536,00 динара. Укупна прикупљена средства за помоћ Слађани износе 185.404,00 динара од чега је 20.000,00 динара већ уплаћено на рачун, а преостали износ прикупљених прилога је 165.404,00 динара!

Организатори додају да је, ради једноставније процедуре око уплате, износ од 145 евра који се нашао у кутији претворен у динаре и урачунат је у укупан износ прилога, док ће целокупан износ од 165.404,00 динара бити уплаћен на наменски рачун већ у понедељак ујутру.

“Захваљујемо се свим људима добре воље који су показали своје човекољубље и спремност да помогну у невољи, свим дародавцима са великим и малим прилозима, свима који су несебично уложили свој труд у припремању крофни и пецива, ангажовању у реализацији комплетних активности, СТЦ “Темнић” за уступљен простор и свима онима који су мотивисали своје познанике и пријатеље да подрже ову акцију”, стоји у обавештењу које су нам доставили организатори.

“У нади да ће прикупљена средства Слађани помоћи да победи опаку болест, желимо јој брзо излечење и пуно среће”, поручују из организационог одбора.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x