Општина Трстеник обезбедила нов аутомобил Дому здравља “Др Сава Станојевић”

Возни парк трстеничког Дома здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику и његова Патронажна служба богатији су за још један нов аутомобил који им је обезбедила локална самоуправа. Вредност ове донације је 1.300.000,00 динара,а председница општине Трстеник Милена Турк је приликом примопредаје поменутог возила изјавила да ће локална самоуправа и даље занављати возни парк Дома здравља и тиме доприносити стварању бољих и квалитетнијих услова за пружање адекватне медицинске помоћи бројним пацијентима трстеничке општине.

“Набавићемо ускоро и санитетско возило за превоз пацијената на дијализу у Крушевац, као и неопходну медицинску опрему како би олакшали рад запослених у Дому здравља, а како би они пружали квалитетније услуге пацијентима у Службама и на терену. Желим да истакнем да нам је одобрен пројекат реконструкције Дома здравља “Др Сава Станојевић” у износу од 181.000,000 евра који ће бити финансиран путем конкурса ЕУ ПРО са циљем обезбеђивања квалитеније здравствене заштите наших грађана. У склопу тог пројекта на Управној згради замениће се столарија, систем енергетске ефикасности, фасада. Желимо да наставимо континуитет улагања у здравство, школство и свим другим областима, што ћемо реализовати средствима из општинског буџета и путем донација, а да бисмо нашим грађанима омогућили квалитетнији рад и живот”, поручила је Милена Турк, председница општине Трстеник.

Директорка Дома здравља “Др Сава Станојевић”, др Жаклина Ристић захвалила је локалној самоуправи на овој вредној донацији и предала кључеве новог аута главној патронажној сестри Јелени Мишић, која се овом приликом захвалила директорки Дома здравља др Жаклини Ристић, председници општине Трстеник Милени Турк и локалној самоуправи напоменувши да је овој Служби био заиста потребан ауто за реализацију услуга на терену, а у оквиру извршавања свакодневних активности.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x