Oтворена трећа “фаст” гаража у Крушевцу

На потезу иза зграде Националне службе за запошљавање, у присуству заменика градоначелнице Крушевца Александра Јовановића и директор ЈП “Пословни центар” Милоша Милошевића, отворена је трећа “фаст” гаража где је возачима моторних возила на располагању 205 паркинг места, током 24 сата.

Монтажни објекат је у две етаже и изграђен је захваљујући Граду Крушевцу, ЈП “Пословни центар” и донацији Града Београда. Град Крушевац је био задужен за обезбеђење инфраструктурних услова, нагласио је директор “Пословног центра” Милош Милошевић, Град Београд је донирао металну конструкцију, а ЈП “Пословни центар” је монтирало гаражу укључујући и пратеће радове.

Укупна вредност пројекта је око 80 милиона динара, цена коришћења паркинг места као и у друге две постојеће “фаст” гараже, 40 динара за почетни и 50 за сваки наредни сат, а месечна претплата је 3.900,00 динара за физичка и 6.000,00 за правна лица. 

Заменик градоначелнице Крушевца Александар Јовановић је рекао да се ради о врло важном пројекту за Град, који је реализован упркос отежаним условима за спровођење инвестиционих активности. Изградњом нове монтажне гараже решава се проблем паркирања у овом делу града и допринеси саобраћајном и уређењу према стандардима урбане мобилности.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x