Плес матураната 24. маја у Варварину

У току су припреме за Плес матураната завршних разреда Средње школе Варварин, генерације 1999-те, који ће бити одржан у центру Варварина у четвртак, 24. маја, тачно у подне. Координаторка Канцеларије за младе општине Варварин Марија Брајовић подсећа да се са пробама почело пре нешто више од две недеље и позива суграђане да тог дана дођу и подрже матуранте варваринске Средње школе.

“Као и претходних година, у току је припрема традиционалног Плеса матураната у организацији општине Варварин, тачније Канцеларије за младе. Ове године ће генерација 1999. годиште учествовати у Плесу матураната и овом приликом позивам све грађанке и грађане да дођу да подрже наше матуранте и да им пожеле све најбоље у наставку школовања”, каже Марија Брајовић истакавши да је циљ пројекта промоција толеранције, мира и пријатељства и повезивање младих кроз плес у целој Европи.

Плес матураната је традиционална манифестација која се у Србији одржава пуних тринаест година, почевши од 2005. године. У плесу је до сада учествовало више од 120.000 матураната Србије, а готово пола милиона у читавој Европи. Варварин се прослави Плеса толеранције придружио 2012. године.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x