Посао за 641 здравственог радника у новој ковид болници у Крушевцу

Клинички центар Ниш, под чијом надлежношћу ће се наћи нова ковид болница која се убрзано гради у Крушевцу, објавио је оглас за пријем 641 здравственог радника у радни однос на неодређено време са пуним, односно скраћеним радним временом (са пробним радом у трајању од 6 месеци).

Траже се 126 лекара, односно 40 специјалиста анестезиологије, реаниматологије и интензивне терапије, 20 специјалиста пнеумофтизиологије, по 10 специјалиста кардиологије и ургентне медицине, 7 специјалиста радиологије, по 5 специјалиста ендокринологије, нефрологије, интерне медицине и инфектологије, по 3 специјалиста хематологије, гинекологије и акушерства, опште хирургије и физикалне медицине и рехабилитације, по 2 специјалиста трансфузиологије и епидемиологије и по 1 доктор специјалиста урологије, оториноларингологије и неурологије. Услови су најмање завршен Медицински факултет и положен стручни испит.

Такође, Клинички центар Ниш упошљава и 5 дипломираних фармацеута – медицинских биохемичара за лабораторијску дијагностику и 3 дипломирана фармацеута за фармацеутску делатност. Услови за запошљавање на овим позицијама су завршен Фармацеутски факултет и положен стручни испит.

Потребно је и 507 медицинских техничара. Посао ће у Крушевцу добити и 15 виших / струковних радиолошких техничара, 18 физиотерапеутских техничара са средњом односно вишом стручном спремом, 30 лабораторијских техничара са средњом односно вишом стручном спремом, 2 нутрициониста-дијететичара са средњом односно вишом стручном спремом, 3 фармацеутска техничара са средњом стручном спремом и 439 медицинских сестара – техничара општег смера са средњом стручном спремом.

Рок за подношење пријаве је осам (8) дана од дана објављивања огласа на порталу Националне службе за запошљавање. Оглас ће бити објављен и на интернет страници Клиничког центра Ниш, а заинтересовани цео оглас могу погледати на следећем линку.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x