После 14 година први ауторски албум бенда “Bullet”

У овој причи представљамо вам вредан српски бренд и бенд “Bullet” из Врњачке Бање. Овај бенд основан је 2009. године у Врњачкој Бањи, а чине га гитариста Марко Јаковљевић, басиста и вокал Војислав Лаковић и бубњар Срђан Радибратовић. Константним улагањем у иснструменте и додатну опрему и без ичије подршке, чланови овог врњачког бенда сами су себи прокрчили пут до својих правих наступа.

“Почели смо са радом увежбавајући песме познатих рок и поп група, представљали смо се по локалним и оближњим клубовима у свом окружењу, а активним радом смо проширивали свој репертоар па смо тако свирали широм Србије. Публика нас је увек лепо примала и подржавала и награђивала аплаузима, што нам је било веома драго и наставили смо даље. Затим су нам уследили позиви многобројних престижних фестивала, попут “Bir festa”, “Love festa”, “Guitar Arta” 2019. године и тада “Bullet” стиже до главног програма “Нишвила”, свирајући своје обраде хард рок и рок великана попут “Deep Purple”, “Led zepellin”, “Whitesnake”, “Joe Bonamassa”, “The Doors”, “Pink Flojd” и других. Наш наступ на поменутом фестивалу нас је препоручио да нас “Нишвил” уврсти у свој главни програм још два пута”, каже са задовољством Марко Јаковљевић.

После 14 година активног рада чланови бенда “Bullet” се одлучују да издају свој први ауторски албум под називом “Глауберова со”. Овај албум чини шест ауторских песама друштвених, социјалних и љубавних конотација и албум је врло брзо нашао пут до заинтересоване издавачке куће, а квалитет овог бенда препознала је издавачка кућа “Fidbox” из Старе Пазове, која је уз албум “Гауберова со” издала и албуме YУ групе, Рибље чорбе, Ван Гога и Бајаге и инструктора.

“Ми смо јавности представили и свој ЦД на коме су песме уз рок музику “Болно свитање”, “Глауберова со”, “Фокусирање”, “Туђи снови”, затим “Друмски цар” и “Додир тела”. Музику и текст смо радили ја и Војислав Лаковић. На порталу Милана Б. Поповића објављена је рецензија првог албума нашег бенда под називом “Гауберова со”. Задовољни смо и надамо се нашим новим наступима и успесима на поп и рок музичкој сцени и, наравно, потребна нам је и реклама у јавности да људи сазнају шире за наш бенд који постоји на музичкој сцени Србије”, додаје на крају Марко Јаковљевић.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x