Радно време Дома здравља “Др Властимир Годић” за време првомајских и ваксршњих празника

Радно време Дома здравља “Др Властимир Годић” за време првомајских и васкршњих празника се не мења и скоро све службе радиће нормално, као и осталим данима, истиче директорка ове здравствене установе др Јасмина Ракић.

По њеним речима, Ковид амбуланта ради радним временом као и до сад, Служба опште медицине са кућним лечењем и службом Хитне помоћи такође ради непромењеним радним временом, лабораторија ће радити сваког дана осим недеље, док Служба за радиологију ради уобичајено до петка, за викенд не ради, а од понедељка поново креће са пријемом пацијената.

“Имамо ове године један новитет, по први пут ће педијатрија у нашем Дому здравља радити како за време празничних дана, тако и у суботу и у недељу тако да родитељи могу, у случају болести, своју децу да доведу на преглед и за време празника у згради Службе за радиологију, где се последњих месеци налази педијатар”, наглашава директорка др Јасмина Ракић.

Када је у питању вакцинација, имунизација се неће вршити у петак, суботу, недељу, понедељак и уторак, док се од среде наставља уобичајено, са тим што ће се кренути са имунизацијом и у сеоским Здравственим амбулантама.

“Желим свим суграђанима да честитам предстојеће првомајске и ваксршње празнике и молим вас да поштујете епидемиолошке мере, да смањите дружење, а свима желим доброг живота, здравља и среће и да празнични дани протекну у најбољем реду”, поручила је др Јасмина Ракић.

3 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x