“Расцветали Ускршњи празници” у Варварину

Поводом највећег хришћанског празника Ускрса, општина Варварин организује манифестацију “Расцветали Ускршњи празници” у склопу које ће бити одржане велика Ускршња приредба (Велика сала Општинске библиотеке) и “Шарена изложба ускршњих јаја” (Мала сала Општинске библиотеке).

Програм за Ускршњу приредбу, која ће бити одржана 31. марта 2018. године са почетком од 18 часова, припремиће ученици ОШ “Јован Курсула” из Варварина и подручног Одељења ове школе из Доњег Катуна, под надзором учитеља Јасмине Радосављевић, Биљане Крстић и Споменке Марковић, ученици ОШ “Драги Макић” из Бошњана и подручног Одељења из Маскара, под надзором учитеља Наташе Марковић, Здравка Ћирића и Слађане Вељковић, као и ученици ОШ “Мирко Томић” из Обрежа, са наставницима Надицом Ђорђевић, Радмилом Тоцић, Мирославом Пејковићем, Славицом Пешић, Биљаном Јовановић и наставницом музичког Јасном Стојановић.

“Шарена изложба ускршњих јаја” заказана је за 10. април, у Холу С.Т.Ц. Темнић у Варварину, са почетком од 18 часова и том приликом ће ученици свих основних школа са територије општине Варварин и Средње школе, као и малишани из ПУ “Наша радост” и деца из Дневног боравка за децу, младе и одрасле са сметњама у развоју, али и Удружење жена “Сејачи среће” из Село Варварина изложити шарена ускршња јаја.

Организатор свечаности је Општина Варварин, у сарадњи са Општинском библиотеком Варварин и основним школама из наше општине.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x