Реконструкција ОШ “Живадин Апостоловић” у Трстенику, бољи услови и за ђаке и за запослене

После дугогодишњег очекивања, ученици и запослени у ОШ “Живадин Апостоловић” у Трстенику почетком нове школске године имаће знатно боље и квалитетније услове за рад и учење. Током лета започети су и још увек трају радови на реконструкцији ове школе кроз пројекат за унапређење енергетске ефикасности.

“Општина Трстеник је за ове радове конкурисала код Министарства рударства и енергетике, у оквиру енергетске ефикасности се подразумева реновирање целе школе, док је вредност радова 26 милиона динара. Биће обављена реконструкција грејања, израђена нова столарија, биће реконструисана фасада на школи, одрадиће се изолација, а биће реконструисан и део крова који је био оштећен”, наводи Милена Турк, председница општине Трстеник.

Она је додала и да локална самоуправа учествује са 6,5 милиона динара, док је остали део од поменутог укупног износа обезбедило Министарство рударства и енергетике.

Председница општине Милена Турк обишла је са помоћником Радомиром Милуновићем и директором ЈП за уређење грађевинског земљишта Миланом Стојићем радове и том приликом изразила очекивање да ће они бити завршени у предвиђеном року, односно до почетка нове школске године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x